IZABERITE DESTINACIJU

Vršac, Manastir Mesić i Vršački breg
Jednodnevni izlet - 14.07.2019.

1490rsd

Vršac, Manastir Mesić i Vršački breg


Vršac, Manastir Mesić i Vršački breg

Jednodnevni izlet: 14.07.2019.

Program putovanja:

Sastanak kod restorana Lovac u 06:45h, polazak iz Lazarevca u 07:00h. Voznja preko Beograda uz usputnu pauzu radi odmora i osvezenja. Kraći predah i nastavak putovanja ka Vršcu. Odlazak ka manastiru Mesić. Ženski manastir Srpske pravoslavne crkve u banatskoj eparhiji kod Vršca, jedan je od najznačajnijih manastira u jugoistočnom Banatu. Po lokalnoj legendi osnovan je 1225. godine od strane Arsenija Bogdanovića Hilandarca koga je lično Sveti Sava postavio za igumana manastira. Realnija verzija je da je osnovan od strane Jovana Brankovića, poslednjeg iz loze Brankovića, krajem XV veka.u crkvi posvećenoj Sv. Jovanu Preteči, nalaze se ostaci fresaka iz XVII veka, kao i freske iz XVIII veka. Nakon obilaska manastira kratka vožnja do vidikovca na Vršačkom bregu odakle se pruža prelep pogled na grad i okolinu. Odlazak do Vršca. Upoznavanje sa gradom a zatim slobodno vreme za individualne aktivnosti. Povratak u dogovoreno vreme. Dolazak na mesto polaska u večernjim časovima.

NAČIN PLAĆANJA:

•dinarski, 30% prilikom rezervacije, ostatak isplaćeno 7 dana pred put

CENA ARANŽMANA: 1490 dinara

ARANŽMAN OBUHVATA ARANŽMAN NE OBUHVATA
Prevoz turističkim autobusom (AC, DVD)
Usluge vodiča /pratioca grupe (predstavnik agencije)
Troškovi organizacije putovanja
Individualni troškovi

PROGRAM JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 45 PUTNIKA
U SLUČAJU NEDOVOLJNOG BROJA PUTNIKA ROK ZA OTKAZ PUTOVANJA 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA
AGENCIJA ZADRŽAVA PRAVO DA REALIZUJE PREVOZ UZ KOREKCIJU CENE ILI U SARADNJI SA DRUGOM AGENCIJOM
AGENCIJA ZADRŽAVA PRAVO KOREKCIJE CENA U SLUČAJU PROMENA NA DEVIZNOM TRŽIŠTU
AGENCIJA NE SNOSI ODGOVORNOST ZA EVENTUALNE DRUGAČIJE USMENE INFORMACIJE O PROGRAMU PUTOVANJA
ORGANIZATOR ZADRŽAVA PRAVO PROMENE REDOSLEDA POJEDINIH SADRŽAJA U PROGRAMU
UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA TA SILVA TRAVEL
ORGANIZATOR JEDNODNEVNOG IZLETA SILVA TRAVEL
SLAĐANA ARSENIJEVIC PR SILVA TRAVEL NIKOLE VUJACICA 8 LAZAREVAC.
Cenovnik br. 1 od 23.05.2019. 

 

POSEBNE NAPOMENE: (obavezno pročitati)

  • Redosled sedenja u autobusu se pravi prema datumu uplate tj sklapanja Ugovora o putovanju. Prilikom pravljenja redosleda sedenja uzimaju se u obzir stariji putnici, trudnice, porodice sa decom (do 12 godina), putnici sa dokumentovanim zdravstvenim problemima… Prvi red sedišta su službena sedišta i ako nema potrebe, ne izdaju se putnicima. Putnik je dužan da prihvati sedište koje mu agencija dodeli.
  • Dan pred polazak organizator putovanja šalje SMS poruku sa svim detaljima polaska. Ukoliko ne dobijete poruku obavezno kontaktirajte agenciju radi dobijanja tačnih podataka oko polaska na putovanje.
  • Mole se putnici da vode računa o svojim dokumentima, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana. Ostavljanje vrednih stvari u autobusu nije preporučljivo jer prevoznik ne odgovara za iste! U slučaju obijanja autobusa, putnik može zatražiti nadoknadu štete samo za svoje osigurane stvari kod ovlašćenih osiguravajućih kuća. Organizator putovanja ne može odgovarati niti se organizatoru putovanja pišu prigovori u slučaju ovih nepredviđenih okolnosti.
  • Napominjemo da je putovanje grupno i tome je sve podređeno. Prema tome, potrebno je jasno sagledavanje situacije da su u vozilu, muzika i filmovi koji se puštaju neutralni po svom sadržaju. Temperatura u vozilu ne može se individualno za svako sedište podešavati i imajte u vidu da ono što je za nekoga toplo, za drugog je hladno i sl. Dakle, za grupno putovanje potrebno je puno razumevanje među putnicima i osećaj kolektivizma.
  • Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…).
  • Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka, vremena dolaska i daljeg rasporeda u aranžmanu).
  • Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja kao i Opštim uslovima putovanja organizatora.
  • Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije