IZABERITE DESTINACIJU

UMBRIJA
ZIMA 2016.

139€

Umbrija


5 DANA – AUTOBUSOM

UMBRIJA

ORVIETO – PERUĐA – AZIZI – GUBIO

Paket aranžman – prevoz i smeštaj

POLAZAK 7. DECEMBAR 2016.

CENA PAKET ARANŽMANA IZRAŽENA U  € PO OSOBI: 

CENA ARANŽMANA CENA PAKETA IZLETA ZA UPLATE U AGENCIJI DOPLATE I POPUSTI
139 € 30 € Doplata za jednokrevetnu sobu: 55 €; Popust za treću osobu u 1/2+1 sobi: 5 €; Doplata za dodatno sedište u autobusu: 70 €
11. 25. avgust; 08. septembar Navedena cena obuhvata: prevoz, 2 noćenja sa doručkom, obilazak Orvieta i Peruđe, usluge vodiča Ova cena obuhvata izlete do Gubija i Azizija.

PROGRAM PUTOVANJA

Cenovnik broj 1 od 24.5.2016., Novi Sad..                                                  

1. Dan (sreda, 7. Decembar)Polazak iz Novog Sada oko 20h, i iz Beograda oko 21.30h. Noćna vožnja preko Hrvatske i Slovenije uz kraća usputna zadržavanja radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti.

2. Dan ORVIETO – PERUĐAVožnja preko italijanskih pokrajina Frulji, Veneto, Emilija i Toskana ka Umbriji… Dolazak u srednjovekovni grad ORVIETO u popodnevnim časovima. Odlazak do bus terminala na trgu Mira odakle ćemo se prevesti funikularom preko litica do utvrđenog istorijskog centra grada. Nakon dolaska, sledi organizovano razgledanje grada: bunar Sv. Patrika sa svojom interesantnom pričom, šetnja glavnom ulicom Korzom Kavur ka trgu Duomo i veličanstvenoj katedrali sa znamenitim zvonikom, potom razgledanje papske palate i odlazak do trga Naroda na kojem se nalazi palata Popolo, središte uprave nad gradom. Slobodno vreme (2 sata) za individualne aktivnosti. Povratak funikularom do bus terminala i nastavak putovanja do obližnje PERUĐE. Dolazak u Peruđu posle 18h. Smeštaj u hotel. Odmor. Noćenje.

3. Dan PERUĐA – GUBIO
Doručak. Polazak u 9.30 u poludnevno razgledanje umbrijske prestonice uz laganu šetnju i uživanje u srednjovekovnom ambijentu grada. Odlazak do bus terminala odakle će se grupa prevesti do centra Peruđe specijalnim „mini-metroom“ koji predstavlja pravu turističku atrakciju Peruđe. Obilazak grada: glavni gradski trg IV Novembra sa lepom srednjovekovnom palatom Priori i katedralom San Lorenca, fontana Mađore od belog i pink mermera, Korzo Vanuči – glavna trgovačka zona grada,… Slobodno vreme za individualne aktivnosti, degustaciju čevenih čokoladnih pralina iz Peruđe, posete muzejima i galerijama… U 16h polazak na fakultativni izlet ka obližnjem srednjovekovnom gradu GUBIO u kojem se održava procesija iluminacije božićne „jelke“ na padinama planine Inđino. Šetnja ovim prelepim gradićem sa obilaskom trga Grande na kojem se nalazi sjajna palata Konzula, katedrale i Duždeve palate… Slobodno vreme. Povratak u Peruđu oko 21h. Noćenje.

4. Dan PERUĐA – AZIZIDoručak. Napuštanje soba i odjava iz hotela do 9.30h. Slobodno vreme u centru Peruđe, ili tročasovni fakultativni izlet do obližnjeg gradića AZIZI, jednog od najznačajnijih hodočasnih mesta Evrope sa fantastičnom bazilikom Sv. Franje, osnivača franjevačkog reda. Šetnja gradićem, uživanje i odmor. Povratak u Peruđu na bus terminal do 15h. Plazak ka Srbiji. Putovanje preko centralne i severne Italije. Noćna vožnja preko Slovenije i Hrvatske…

. Povratak u Novi Sad/Beograd u prepodnevnim satima. Kraj putovanja.

USLOVI PLAĆANJA

PLAĆANJE SE VRŠI U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO KURSU UNI CREDIT BANKE ZA EFEKTIVU NA DAN UPLATE.
Gotovinski – rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 30%, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska.
Odloženo- na ime prijave plaća se 30% u dinarskoj protivrednosti. Ostatak se može platiti zaključno sa 20.05.2017. uz prilaganje čekova ili administrativne zabrane za rate koje dospevaju nakon povratka sa putovanja.
Platnim karticama ili revolving karticama (mogućnost odloženog plaćanja).
Zaposleni u preduzećima koja su članice „Fonda Solidarnosti“ plaćaju na 12 mesečnih rata.
U sve navedene cene iz cenovnika, uračunat je PDV od 20%.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA
• Prevoz turističkim autobusom sa kompletnom opremom (audio-video, klima)
• 2 noćenja sa doručkom („continental buffet“) u hotelu sa minimum 3* u regiji Peruđe
• Smeštaj u 1/2 ili 1/2+1 sobe sa kupatilom
• Obilaske prema programu uz tumačenja turističkog vodiča
• Organizacione troškove
• Nikakve pansionske i vanpansionske usluge sem navedenih
• Ulaznice za muzeje i druge turističke objekte
• Obavezne doplate za povratne karte za vožnju finikularom u Orvietu i vožnju mini metroom u Peruđi u iznosu od 5 € po osobi (plaća se vodiču po prelasku granice)
• Fakultativni izleti: minimum 25 osoba za realizaciju; plaćanje na licu mesta!
– Gubio (prevoz i usluge vodiča) – 20 €
– Azizi (transfer autobusom, vodič) – 15 €
• Troškove obaveznog međunarodnog osiguranja (može se dobiti u agenciji po ceni od oko 5€ u din.)
• individualni troškovi i sve ostale nepomenute usluge
• GRADSKU TURISTIČKU TAKSU u iznosu od 2 € po osobi i po noćenju (4 €) ukupno, a koja se isključivo plaća na recepciji hotela!

Mogućnost pribavljanja međunarodnog putnog osiguranja u agenciji u iznosu 560 din. sa osiguranom sumom do 25.000 EUR, za sve putnike bez ograničenja starosnih granica, u vidu medicinske asistencije po uslovima Uniqa osiguranja (Milutina Milankovica 134 Beograd ) – osnovno osiguravajuće pokriće (obaveštenja i uputstva u vezi sa osiguranjem sadržana su u uslovima Uniqa osiguranja, koji su Vam na raspolaganju već prilikom uplate aranžmana). U slučaju zdravstvene intervencije (pozvati broj 011/36 36 955 centra za pomoć Uniqa osiguranja)

Rezervacija 1/1 soba je isključivo NA UPIT uz doplatu od 35 € . DECA PO OVOM PROGRAMU NE OSTVARUJU POPUST.

OPIS SMEŠTAJA

HOTEL „ARTE“***, Peruđa (www.artehotelperugia.com) ili sličan.
Hotel se nalazi u predgrađu Peruđe, u urbanom delu, i na oko 5 km od istorijskog dela grada. Hotel poseduje interesantnu arhitektonsku formu, lobi sa dnevnim boravkom, recepciju otvorenu 24 sata, sef na recepciji, aperitiv bar, WiFi, malu relax teretanu, restoran za posluženje doručka (kontinentalni „buffet“, slab i jednoličan kako je to i uobičajeno u Italiji; sastoji se od slatkog-puter, džem i slanog dela-salama, sir sa napicima-kafa, čaj, sok). Sobe su komforne dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem – „Classic“. Sve sobe poseduju kupatilo sa tuš-WC, telefon, TV Sat, centralno grejanje.

Molimo Vas da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznate sa programom putovanja i Opštim uslovima putovanja agencije Argus Tours, kao i sa Opštim uslovima medjunarodnog putnog osiguranja-Uniqa osiguranje
ARANŽMAN JE RAĐEN NA BAZI 50 PUTNIKA. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre datuma polaska. Organizator putovanja zadržava pravo izmene redosleda pojedinih sadržaja u programu.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Agencije ARGUS TOURS
OVLASCENI SUBAGENT SILVA TRAVEL NIKOLE VUJACICA 8 LAZAREVAC

UPIT ZA REZERVACIJU