IZABERITE DESTINACIJU

CRNA GORA
BEČIĆI

195€

Bečići


CRNA GORA

BEČIĆI

12 DANA – PAKET ARANŽMAN
ODLOŽENO PLAĆANJE I DO 9 MESEČNIH RATA BEZ KAMATE!!!!

PROGRAM PUTOVANJA

1.dan Polazak autobusa u 19:00 sa Novog Beograda, parking preko puta Buvlje pijace, ugao Jurija Gagarina i Antifašističke borbe, blok 42 i nastavak putovanja prema Bečićima.

2.dan Dolazak u Bečiće u prepodnevnim satima. Smeštaj u sobe najranije od 13:00.

2.dan – 10. danBoravak u hotelu “Bečići” 2* na bazi 9 polupansiona (doručak i večera – švedski sto).

11.dan Napuštanje soba najkasnije do 09:00. Polazak za Beograd oko 19:00 u zavisnosti od dolaska autobusa na destinaciju, a u skladu sa propisima definisanim zakonom o saobraćaju)..

12.dan Dolazak u Beograd / Novi Sad u jutarnjim satima. Kraj usluga.

USLOVI PLAĆANJA

Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke Hypo Alpe-Adria Bank a.d. za efektivu, na dan uplate.

NAČIN PLAĆANJA: 30% od cene aranžmana prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije do 15 dana pre polaska, na rate čekovima građana do kraja decembra 2016.god., platnim karticama (VISA, VISA ELECTRON, MASTER, MAESTRO, DINA), putem administrativne zabrane.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA
Smeštaj u hotelu “Bečići” na bazi 9 polupansiona (doručak i večera – švedski sto), organizaciju aranžmana. Prevoz turističkim autobusom (klima, audio/video oprema) na relaciji Beograd-Bečići-Beograd, boravišnu taksu i osiguranje (plaća se na licu mesta – 1.3 eur po osobi po danu), individualne troškove.

NAPOMENA

PUTNICI SU U OBAVEZI DA SE PRILIKOM REZERVACIJE OPREDELE ZA ODREĐEN TIP SMEŠTAJA ( SOBE SA TERASOM / POGLED MORE / POGLED PARK) I NE POSTOJI MOGUĆNOST NAKNADNIH IZMENA !!!

POPUSTI

– dete do 2 god. – gratis u zajedničkom ležaju i nema ishranu
– dete od 2-12 godina u zajedničkom ležaju u pratnji 2 odrasle osobe ostvaruje popust 50%
– prvo dete od 2-12 god. u sopstvenom ležaju u pratnji 2 odrasle osobe ostvaruje popust 30%, drugo dete od 2-12 god. u zajedničkom ležaju ostvaruje popust 50%
Navedeni popusti važe samo u pratnji 2 odrasle (plative) osobe. Ukoliko je dete u sobi sa jednom odraslom osobom, plaća punu cenu smeštaja.

CENOVNIK (PDF)

Pogledajte kompletan cenovnik u pdf formatu.

Molimo Vas da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznate sa programom putovanja, Opštim uslovima putovanja agencije Argus Tours,
kao i sa Opštim uslovima međunarodnog putnog osiguranja – Uniqua osiguranja.

OPISI SMEŠTAJNIH JEDINICA SADRŽANI SU U DODATKU KOJI PRATI OVAJ CENOVNIK I SASTAVNI SU DEO PROGRAMA PUTOVANJA.

Aranžman je rađen na bazi od minimum 40 putnika po autobusu, u suprotnom, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je 5 dana pre datuma polaska.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Agencije ARGUS TOURS. OVLASCENI SUBAGENT SUBAGENT SILVA TRAVEL NIKOLE VUJACICA 8 LAZAREVAC.

UPIT ZA REZERVACIJU