IZABERITE DESTINACIJU

O NAMA
Turistička agencija „SILVA TRAVEL“

O AGENCIJI

silva travel

Turistička agencija „SILVA TRAVEL“ osnovana je 2010. godine u LAZAREVCU i nalazi se u ulici Nikole Vujacica broj 8 na idealnoj lokaciji – u neposrednoj blizini centra grada.

Od samog osnivanja, prioritet je da steknemo poverenje novih klijenata i ujedno održimo ugled kod naših starih klijenata, što najbolje pokazuje ljubaznost zaposlenih, briga o našim putnicima, visok kvalitet usluge, brzina i efikasnost. Iz godine u godine proširujemo i nadograđujemo svoju ponudu, radeći isključivo sa proverenim poslovnim partnerima koji kao i mi vode računa da pružene usluge zadovolje i najzahtevnije klijente. Sa nama ceo svet Vam je na dlanu. Od dalekih luksuznih destinacija stvorenih za uživanje i odmor do zemalja u okruženju sa najpristupačnijim cenama. Najbolji pokazatelj naših usluga su zadovoljni putnici koji se iznova vraćaju da im preporučimo nešto najbolje za njih.

U saradnji sa „Uniqa  osiguranjem“ i DDOR osiguranjem vršimo izdavanje polisa putnog osiguranja bez odlaska u osiguravajuća društva.

Sa Vama i uvek tu za Vas jer su nasmejana lica zadovoljnih putnika najbolji pokazatelj našeg uspeha i najbolja preporuka budućim korisnicima naših usluga. Vaša Silva Travel.

IZDVAJAMO

LETOVANJA

KRSTARENJA

IZLETI

EKSKURZIJE

AVIONSKE KARTE

PUTOVANJA ZA NAJLUĐU NOĆ

ZIMOVANJA

OSMOMARTOVSKA PUTOVANJA

USKRŠNJA PUTOVANJA

PROLEĆNA PUTOVANJA

KONTAKT
OSIGURANJE

U saradnji sa „Uniqa osiguranjem“ vršimo izdavanje polisa putnog osiguranja bez odlaska u osiguravajuća društva.

PRIJATELJI AGENCIJE